Один день з дитячого табору "ЯМаріуполь. Родина": як це було

Вінницька спортивна спільнота продовжує організовувати активні розваги для дітей в таборі "ЯМаріуполь. Родина", - повідомляє міська рада. Організатори вірять, що ці заходи сприяють здоровому способу життя, соціальній адаптації та взаємодії дівчаток і хлопчиків.

Учасники табору взяли участь у шаховому турнірі, який був організований представниками міської дитячо-юнацької спортивної школи № 6. Крім того, вони брали участь у естафетах та вікторинах від міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи "Вінниця", а також брали участь у майстер-класі з волейболу, який проводила спортшкола № 3. Показові виступи провідних спортсменів міста, зокрема з міських спортивних шкіл № 5 та № 1, також були частиною заходів.

Під час цих активностей діти мали можливість навчатися спортивним навичкам і ще більше зближуватися. Вони активно продемонстрували свою спритність, силу, швидкість, кмітливість та інтелект.

«Хочемо щоб наша молодь, а особливо діти були здоровими і в першу чергу зрозуміли, що для цього їм потрібно проводити час активно. Ми ж для цього маємо забезпечити всі необхідні умови», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.


Теги: табір діти

Переглядів: 580
Поширень: 0

Останні новини