Щасливі дні у таборі "ЯМаріуполь.Родина": радість та відпочинок у "Країні Мрій" разом з VinSmart!"

Сьогодні, 14 вересня, діти, які перебувають у таборі "ЯМаріуполь.Родина" для відпочинку та оздоровлення, відвідали розважальний центр "Країна мрій". Там вони активно грали, рухалися, стрибали і чудово проводили час. Забезпечення приємних умов для маленьких переселенців у нашому місті організовує відділ молодіжної політики разом із центром підліткових клубів "VinSmart".

«Дітки, які цього разу відпочивали в розважальному центрі були в приємному захваті від такого активного відпочинку. Вони раділи та дякували нам за таку яскраву подію. Нещодавно ми також відвідували з ними Подільський зоопарк та парк динозаврів, де малюки мали змогу побачити наживо усіх тих, кого бачили на картинках», – сказав директор VinSmart Центру Дмитро Мира.

Юлія Мончак, яка очолює відділ молодіжної політики Вінницької міської ради, підкреслила важливість таких заходів для дітей, які вже пройшли через багато труднощів у ранньому віці.

«Наш пріоритет - це щасливе дитинство для усіх малюків, отож ми продовжуємо підтримку, як і вінничан, так і переселенців», – додала пані Юлія.



Переглядів: 456
Поширень: 0

Останні новини