Прем'єра фільму "Вовк. Страху нема" у Вінниці: історична правда щодо подвигів наших предків і сучасників

У Вінниці 28 вересня в МКП «Кінотеатр «Родина» відбудеться прем’єра фільму під назвою «Вовк. Страху нема», присвячена Дню захисників і захисниць України. Цей фільм є результатом незалежного авторського творчого процесу і був створений з участю командирів і воїнів бойових підрозділів Сил спеціальних операцій ЗСУ. У цій стрічці розглядається філософія захисника України і воїна ССО ЗСУ, а також розкривається історична правда щодо подвигів наших предків і сучасників, - повідомляє міська рада. 

Ця стрічка була створена протягом трьох років завдяки співпраці українських кіномитців Анни Мартиненко та Тетяни Кулаковської з командуванням, командирами бойових підрозділів і воїнами Сил спеціальних операцій ЗСУ. Кожен кадр, слово і дія у цьому фільмі є живим репортажем і унікальним моментом. Герої фільму зберегли анонімність, приховуючи свої голоси і обличчя. Операцію "Вовк" було екранізовано з допомогою військовослужбовців Повітряних Сил ЗСУ.

Ця стрічка триває півтори години і розповідає як про професійні, так і про особисті історії. Вона охоплює важливі події в історії України, такі як Голодомор і початок війни в Україні у 2014 році. Команди ССО ЗСУ входять до великої родини SOF NATO, і партнери з країн НАТО активно сприяють розвитку та навчанню ССО України.

Цей фільм розповідає про те, як українці стикалися із жорстокою агресією та геноцидом, спровокованими Росією. Він висвітлює історичний контекст, де радянська влада використовувала репресивні методи для придушення української мови, культури, інтелігенції і, нарешті, Голодомором – масовим геноцидом українців. Фільм також показує методи та способи, якими російські окупанти знищували українців у 20-21 століттях. Ця історія є важливою частиною війни, але також є важливою історією всього людства.

Воїни та автори цього фільму встановили наступні цілі: освіту з питань військової справи, піднесення національного патріотизму, збереження історичної пам'яті та підсилення образу Захисника України.

У цьому фільмі  увічнені Воїни ССО ЗСУ, які віддали свої життя за волю та незалежність України.

У Вінниці стрічку можна буде переглянути у МКП «Кінотеатр «Родина» з 28 вересня по 4 жовтня о 14:00.



Переглядів: 869
Поширень: 0

Останні новини