Від ненависті до кохання та від горя до щастя: на Чернігівщині зять одружився з тещею (подробиці)

У Чернігівській області Віктор та Олена Алексієнки одружилися між собою у 2021 році і тепер вони спільно виховують чотирьох дітей.

У 45-річної Олени є лише одна дитина на ім'я Катя, зараз їй 12 років. Однак для її інших дітей - Тимофія (8 років), Ніки (5 років) та Максима (11 років) - Олена є бабусею, а не матір'ю. Ці діти називають її "мамою", але це не її біологічні діти. Олена має старшу доньку Євгенію, яка раніше була одружена з 48-річним Віктором, але їх подружній зв'язок розірвався. Зараз Євгенія разом зі своїм колишнім чоловіком Віктором живе разом з їхнім сином Єгором. Не дивлячись на ці складні зв'язки, Олена та Віктор стверджують, що вони люблять одне одного і їм комфортно разом, - розповідає ТСН.

Вікторія та Євгенія були одружені раніше. Вони познайомилились завдяки доньці чоловіка, яка дружила із колишньою дружиною Віктора. В день знайомства йому було 37 років, а дівчині всього 17. Мати Вікторії - Олена була прости стосунків з такою різницею у віці, проте згодом змирилась. У подружжя народилося четверо дітей.

Як закінчились стосунки Євгенії та Віктора

Одного дня пара прийняла рішення завершити стосунки. 

"Женя з 2017 року вже жила з моїм старшим сином Єгором. Перед тим у них в Ільмівці помер Ярослав, у три з половиною місяці. Їх перша спільна дитина", - каже Віктор. 

Чоловік стверджує, що намагався відновити стосунки з Євгенією, але вона відмовилася і переїхала до своєї матері. Віктор також хотів забрати своїх спільних дітей від Євгенії.

"Вітя приїхав до нас в Лопатин злий, а я їхала назустріч велосипедом. Трохи випивши був. Велосипед зупинив. Питаю: "Що ти тут забув?" Він — до мене, бійка виникла", - згадує Олена. 

В той момент Віктор порізав свою тещу та спалив солому в її дворі. За ці дії його засудили на два роки. Після того, як чоловік вийшов з в'язниці, він вирішив відновити відносини з колишньою дружиною та тещею.

"Через день телефонує: «Як там мої діти? А можна я тобі дзвонитиму? Хочеться почути когось рідного з дому». А я ж йому вже не чужа була. Ну, ради Бога, телефонуй... І так почали зідзвонюватися, розмовляли. Потім: "Приїдь до мене на побачення". "Як, я ж теща, яка зятя посадила?" "Ну і що". І я давай до нього щомісяця їздити на побачення", - згадує Олена. 

Далі вони спробували забрати дітей Віктора і онуків Олени з приймального будинку. Пара стверджує, що події, які їх спільно вразили, призвели до появи симпатії між ними, і вони вирішили одружитися. Вони забрали дітей і виховують їх разом. Віктор придбав житло для своєї колишньої дружини та сина, і тепер молоде подружжя живе окремо.



Переглядів: 1383
Поширень: 0

Останні новини