Як виглядає жіноче взуття у стилі кежуал та з чим його носять

Зручність, практичність, «недбала елегантність» — коли йдеться про стиль кежуал, в уяві спливають прості силуети. Невимушене вбрання підходить для роботи в офісі і посиденьок в кав'ярні з подругами, романтичних побачень і прогулянок з дітьми. Гардероб casual включає топи, футболки, сорочки, шорти, штани карго, куртки зі шкіри та деніму. А яке жіноче взуття пасує до трендових аутфітів? Розповідаємо про особливості і переваги популярних моделей. Прості поради, зібрані у статті, допоможуть читачкам завжди виглядати стильно.

Як і де виник кежуал?

Модниц напрямок зародився на трибунах британських стадіонів у 70-х роках минулого століття. Молодь, що вболівала за футбольні команди, вдягалася геть не так, як старше покоління. Фанати носили джинси, поло, джемпери, куртки-парки, а взувалися у кеди і кросівки. Два десятиліття по тому casual вийшов на подіуми — одним з перших його потенціал розгледів Джорджіо Армані. Мікс повсякденності і класики підкорив серця мільйонів людей на всіх континентах. Сьогодні більшість популярних брендів випускають одяг і взуття, що тяжіють саме до цього стилю.

Шо характерно для жіночого взуття кежуал

Просте і зрозуміле визначення подає український бренд Vitto Rossi — «взуття, у якому хочеться жити». Будь-яка модель, чи то туфлі-лофери, чи то черевики або кросівки, покликані забезпечити максимальний комфорт кожного дня. 

Стиль має особливості:

баланс між простотою та вишуканістю — з таким жіночим взуттям аутфіт не здаватиметься ні занадто буденним, ні надмірно урочистим; зручність — підошва завжди стійка, вона буває тонка або товста, з низьким або високим (але товстим) каблуком, танкетка або платформа; трендовий дизайн та якісні матеріали — уже згаданий виробник співпрацює з провідними українськими дизайнерами, у такому взутті жінка завжди виглядатиме стильно.

Купити жіноче взуття кежуал — значить почуватися комфортно і виглядати на всі 100 у найрізноманітніших ситуаціях. 

Які моделі жіночого взуття будуть у тренді цієї осені та з чим їх носити

Рейтинг популярності очолюють:

туфлі — комфорт, лофери, дербі, борги, сліпери; черевики та напівчеревики — казаки, челсі, у спортивному стилі; кросівки та кеди.

Найзатребуваніші матеріали — натуральна шкіра, замша, нубук.

Стилісти радять комбінувати трендові моделі з одягом нейтральних відтінків. Виграшно виглядатимуть багатошарові аутфіти з аксесуарами без зайвих деталей. Брюки прямого крою, смугастий лонгслів, джинсова куртка, сумочка через плече, туфлі лофери — бездоганний тандем на кожен день. Замініть штани на спідницю, а куртку на тренч, пов'яжіть на сумку хустку — образ вийде більш романтичним. Якщо за вікном вітряно або дощить, взувайте шкіряні черевики на товстій підошві, надівайте джинси і однотонний светр, байкерські куртку — вам не страшна ніяка негода.


Переглядів: 717
Поширень: 0

Останні новини