Стиль та потужність: чим особливий ігровий Asus TUF Gaming F15

Шукаєте ноутбук, з яким можна буде не лише ефективно працювати, а й використовувати для складних онлайн-ігор? Для цього гаджет має бути продуктивним, забезпечувати якісну графіку і при цьому бути багатофункціональним.

Всі такі характеристики має Asus TUF Gaming F15 FX506LHB HN324 - його потужності вистачить і для роботи, і для яскравого світу ігор.

Розповімо про основні особливості цього ноутбука та чому саме цей пристрій здатен задовольнити навіть найвибагливіших геймерів.

Технічні характеристики

Отже, ігровий Asus TUF Gaming F15 FX506LHB-HN324 має ідеальне поєднання продуктивності, надійності та вартості. Це ігрова модель, що має необхідні характеристики для різних задач.

Цей гаджет гарно себе зарекомендував при роботі в режимі багатозадачності.  Наприклад, графічний процесор GeForce GTX 1650 достатньо потужний для гри та одночасного стримінгу в мережі.

Пам'ять відеокарти - дискретна, а отже вона значно швидша за інтегровані та орієнтована на виконання складних завдань, для яких потрібно багато ресурсу пристрою. Так, окрім відеоігор, така карта легко "тягне" 3D-редактори та відео.

Завдяки потужному 4-ядерному процесору Intel Core i5-10300H та ємності оперативної пам’яті (16 ГБ) навіть найважчі програми для цього ноутбука не будуть проблемою.

Щодо дисплея, то ця модель ноутбука також має чудові характеристики, завдяки чому видається якісне та яскраве зображення, а динамічні кадри відображаються достатньо плавно (матриця IPS із роздільною здатністю 1920x1080 Full HD; частота оновлення екрана - 144 Гц).

Інші базові параметри Asus TUF Gaming F15 FX506LHB-HN324:

Діагональ екрана - 15,6 дюйма Об’єм SSD-накопичувача - 512 ГБ; Модуль Wi-Fi 6 (802. 11ax); Bluetooth - 5,02; Порти - передбачено по одному входу USB 2.0, USB 3.1C і два USB 3. Роздільна здатність вебкамери - HD; Ємність батареї - 48 Вт * год.

Щодо операційної системи, вона не встановлена, але ноутбук працює на Windows, що має зрозумілий та зручний інтерфейс.

Дизайн

Ще одними з вагомих переваг Asus Tuf Gaming F15 FX506LHB-HN324 є його стильність, компактність та легкість - він важить всього 2,3 кг, а отже його зручно брати з собою.

Особливою “родзинкою” цього ноутбука є стильна клавіатура з підсвічуванням.

Щодо екрану ноутбука, він має антиблікове покриття, що забезпечує комфорт очам навіть при тривалій роботі чи грі.

Тож підсумовуючи, можна зазначити, що Asus Tuf Gaming F15 є ідеальним для тих, хто хоче “все й одразу”, обираючи ноутбук: швидкість, потужність, багатозадачність та стиль. 


Переглядів: 710
Поширень: 0

Останні новини