Миттєвий доступ до послуг: Вінницький Центр адмінпослуг відновлює прийом фахівців «Вінницягаз»

З 19 вересня у відділенні Центру надання адміністративних послуг «Вишенька» за адресою проспект Космонавтів, 30, знову розпочато прийом представників АТ «Вінницягаз».

«Ця послуга була тимчасово припинена спочатку в зв'язку з пандемією коронавірусу, а потім і через повномасштабне вторгнення. Сьогодні, на прохання містян та заради їх зручності, ми відновлюємо прийом фахівців «Вінницягаз» в Центрі надання адміністративних послуг міста «Вишенька». Паралельно ми вивчаємо ситуацію і, при наявності відповідного попиту, будемо розглядати можливість відновлення цієї послуги також в деяких інших відділеннях», - зазначає директорка департаменту адміністративних послуг міської ради Ірина Копчук.

Мешканці громади можуть звернутися до фахівців "Вінницягаз" у Прозорому офісі для отримання консультації з різних питань, таких як подача звірки та коригування показників газових лічильників, вирішення питань щодо заборгованості по оплаті газу та отримання довідки про відсутність заборгованості за особовим рахунком, а також для проведення процедури переоформлення власника рахунку та інших подібних питань.

Графік прийому спеціалістів: вівторок та четвер з 08:30 до 16:00.

Телефон для довідок: (0432) 50-91-34, (067) 000-26-63, (073) 000-26-63.



Переглядів: 649
Поширень: 0

Останні новини