Як Коректно Підібрати Жіночий Верхній Одяг Під Тип Фігури та Зріст?

З настанням холодів важливо піклуватись про себе на всіх рівнях. Зокрема й про захист від охолодження, а у цьому допомагає якісний та правильно підібраний верхній одяг. Він має не лише зігрівати вас, а й додавати настрою від зовнішнього вигляду. Оскільки гарний настрій – це також важливий елемент турботи про себе. Отже, розглянемо, як коректно підібрати жіночий верхній одяг під тип фігури та за стилем вашого іміджу.

Огляд курток та кому які підходять

Куртка – найпростіша та найпоширеніша форма верхнього одягу. Проте ця деталь гардероба у сучасній моді представлена чималим різноманіттям варіантів. Зрозуміло, що всі вони не універсальні, і кожній жінці необхідно знайти свою модель, враховуючи особливості фігури, зовнішності та смаку.
 

Тут існує кілька простих порад:

 
    Для фігур типу «пісочний годинник» варто підкреслювати талію вкороченими моделями або ж курткам на запах. В каталозі https://onebyone.ua/, наприклад, є класична куртка-косуха чорного кольору з ремінцем на зав'язку, яка чудово підкреслює такі фігури. Або ж куртка вкорочена білого кольору, котра пасуватиме і до спортивного, і до класичного стилю.
      Для фігур формату перевернутого трикутника слід додавати гармонії верхнім одягом з об'ємними деталями внизу. З цією задачею впораються куртки моделі під пояс з клапанами, як от бежева чи сіра з асортименту One By One. Також доречними будуть фасони з обробкою внизу хутром чи масивними кишенями. Головне уникати широких рукавів та того, що збільшить плечі.
      Для грушевидних типів фігур важливо зміщувати акцент зі стегон на верх. Це робиться з допомогою курток, у яких великий комір, є об'ємні нагрудні кишені чи інші декоративні деталі у верхній зоні куртки.
      Для прямокутної форми фігури доречно обирати приталені фасони з підкресленням талії поясами. Це допоможе візуально створити силует в області талії. Цілком можна обирати куртки прямого крою, з наявними елементами вгорі та внизу. Зокрема це може бути сучасний верхній одяг жіночий 2023 моделі куртки-пуховики у кольорі хакі з нових лінійок.
      Для округлих форм, які ще класифікують «фігура яблучко», рекомендують обирати вільні фасони. Обтислі моделі лише не вдало підкреслюють форму, тоді як вільні, з підкресленням грудей та з глибоким вирізом допоможуть візуально витягнути силует.

Переважна більшість моделей представлена у всіх розмірах, і тому кожна жінка зможе підібрати відповідний формат під свою фігуру та розмір.

Поради з вибору пальто та дублянки

Пальта – ще один прекрасний варіант верхнього одягу для жінок. Вони допомагають зігрітися в холоди, а також додають особливого шарму в образ. Тому їх обирають витончені та ділові особи. 

Обирають пальта як жіночий верхній одяг осінь, оскільки вони здебільшого з тканин середньої стійкості, які добре витримують вітри, проте не призначені для морозів. Відтак до вибору фасону, тут додається ще й необхідність зважати на матеріал виробу, щоб підібрати відповідний під погоду.

 

Враховуйте такі нюанси:

  Вибір тканини під період, коли плануєте носити пальто. Для ранньої осені підійдуть легкі моделі по типу пальта у клітинку кольорового In love. Це яскравий та стильний варіант. Для більш прохолодної пори слід турбуватись про більший захист, тому знадобляться тепліші матеріали, стійкі до дощу та моделі з капюшонами.
  Довжина має підкреслювати ваш зріст, а не робити його викривленим. Тут все йде пропорційно – для високих жінок можна сміливо обирати довгі фасони на зразок пальта сірого кольору з білою вишивкою, а для невисоких дівчат і жінок доцільно замовляти пальто вкорочене коричневого кольору чи дублянки до стегон. Ці моделі ви знайдете в каталозі One By One, де представлений жіночий верхній одяг від виробника в роздріб.
  Фасон повинен відповідати фігурі. Для представниць широких плечей і вузьких стегон підійдуть всі фасони пальт та тренчів, гарно будуть виглядати двобортні моделі з вузькими лацканами. Для прямих фігур ситуація аналогічна як з куртками – пасуватимуть моделі прямого крою, прості чи доповнені поясом. Для фігур з вузькими плечима і більш об'ємними стегнами також можна обирати прямі фасони, головне, щоб вони не облягали по тілу, краще обирати оверсайз.

Що стосується вибору кольору, то тут немає особливих умов. Вам має просто подобатись цей колір і те, як він прикрашає ваш образ. Можна надати перевагу класичним варіантам – чорному, бежевому, білому чи сірому пальто. Їх легше поєднувати з будь-яким одягом, оскільки це більш базові та універсальні тони. 

Проте для тих, хто любить оригінальні забарвлення, виробник One By One також пропонує цікаві моделі – зокрема яскраве силуетне пальто оливкового кольору. Також є популярні осінні моделі у гусячу лапку. В каталозі великий вибір, і можна обрати жіночий верхній одяг під різні вподобання й стилі.

Тут ви знайдете також вироби з різних матеріалів:
 

Якісні кашемірові пальта, які прості в догляді, стійко тримають зовнішній вигляд та чудово зберігають тепло;
  Класичні твідові пальта з доступною ціною, проте виглядає також стильно;
  Пальта з вовняних тканин та інші надійні пальтові матеріали.

При виборі пальта також звертайте увагу на довжину рукавів. Для цих виробів вона має бути подовженою, щоб перекривати рукави від основного одягу, проте не має бути надто довга для ваших рук. Тому слід уточнити цей параметр, щоб влучно підібрати модель.

Які шуби пропонує One By One та як обирати їх?

Коли мова йде про зимовий жіночий верхній одяг, то доречніше обирати щось тепле, аби по справжньому зігрівало в морози. Зокрема це шуби та пуховики. Обирають їх за подібним принципом:

Невисоким на зріст жінкам підходять моделі вкороченого типу;
  Для високих дам цілком можна обирати моделі пуховик міді чорного кольору чи шубу подовжену графітову з еко-хутра;
  Для жінок з певною повнотою варто уникати масивних шуб;
  При широких плечах та вузьких стегнах, рекомендується обирати А-подібні фасони.

Якщо вам потрібна консультація щодо вибору розмірів верхнього одягу, її можна отримати від співробітників магазину. Вони детально усе роз’яснять і підкажуть, які моделі доречні до ваших параметрів фігури та зросту.

На сайті One By One представлений верхній жіночий одяг від виробника, а це:
 

Вироби з якісних матеріалів, які стійкі до різних погодних умов;
  Речі з дотриманням еко-вимог щодо використання хутряних тканин – для шуб обирають виключно спеціальне еко-хутро;
  Стильні дизайнерські моделі під класику та з унікальними дизайнами.  

У нас можна купити жіночий верхній одяг під різні типи фігур та особистих уподобань. Є стильні дизайнерські куртки, елегантні пальта та теплі й вишукані шуби на зиму. Будь-який сезон зміни погоди з нашим одягом – це захист і тепло для вашого тіла, і прекрасний акцент у вашому образі. 

Обирайте якісні та стильні речі, а наші консультанти допоможуть підібрати відповідну модель, аби ви виглядали у верхньому одязі вдало та привабливо.


Переглядів: 1408
Поширень: 0

Останні новини