Плитка під мармур — практичне рішення для розкішного інтер’єру

Використання в інтер’єрі елементів із каменю надає приміщенню оригінальності й вишуканості, допомагає підкреслити обраний стиль. Одним із найбільш популярних варіантів є мармур — ефектна й універсальна гірська порода, яку чудово вписується в інтер’єри кухонь, ванних, віталень, передпокоїв тощо.

Більш практичною та доступною альтернативою каменю стане плитка під мармур, замовити яку можна в нашому онлайн-каталозі https://leoceramika.com/catalog/kukhnya_302/styl-produktu:marmur. В кухонному інтер’єрі її можна використовувати для оформлення стін, підлоги, стільниць та інших елементів.

Переваги підлоги з мармуру для кухні

    Унікальний дизайн. Кожен шматок натурального мармуру має неповторний малюнок та колір. Можна знайти дещо схожі мармурові плити, але вони ніколи не бувають однаковими. Гарний зовнішній вигляд. Полірований мармур стає гладеньким та набуває красивого блиску, допомагаючи створити дійсно розкішний інтер’єр. Можливість додати світла. Для натурального характерна певна прозорість, яка вбирає та відбиває світло, візуально збільшуючи простір. Натуральність. Природний камінь екологічно чистий та безпечний для людей.

Плитка під мармур — альтернатива натуральному каменю

Використання мармуру в інтер’єрі відкриває широкі можливості для втілення дизайнерських ідей. Якщо немає можливості придбати справжній камінь, чудовою альтернативою стає плитка під мармур для кухні.

Мармуровий кахель чудово вписується в інтер’єри різних стилів:

мінімалізм — завдяки делікатному малюнку не перевантажує приміщення; монохром — однотонна мармурова плитка вдало доповнює в інтер'єри білих, бежевих, сірих відтінків; сканді — плитка створює враження натурального матеріалу, тому органічно доповнює загальну концепцію; класика — мармур асоціюється з аристократизмом, вишуканістю, класичним мистецтвом та палацовими інтер’єрами; лофт — у сірому кольорі мармур виглядає не тільки розкішно, але й брутально, створюючи ідеальне поєднання для даного стилю; хай-тек — плити з глянцевим покриттям підкреслюють футуристичність і технологічність оформлення.

Плитка під мармур на кухню — універсальний матеріал, який можна використовувати для оформлення стін, підлоги, стільниць тощо. Якщо нею оздобити кухонний фартух та робочі поверхні, інтер’єр набуде цілісності та створить враження більшого простору.

Поради щодо застосування плитки під мармур

Поєднавши мармурове оздоблення з більш «теплими» матеріалами — деревиною або фактурними тканинами, і надасте кімнаті презентабельного та водночас затишного вигляду.

Плитка з глянцевою поверхнею потребує продуманого розміщення джерел світла, щоб відблиски не завдавали незручностей.

Для шикарного вигляду мармурової плитки важливо вчасно витирати бруд, щоб він не в’їдався в поверхню.

Плитка під мармур ідеально підходить для створення акцентів у приміщенні, але занадто зловживаючи нею, можна створити «холодний» не затишний інтер’єр.

Де купити плитку під мармур недорого?

Придбати плитку під мармур та інші оздоблювальні матеріали від надійних виробників ви можете в нашому інтернет-магазині ЛеоКераміка. Замовлення можна зробити на сайті або за телефоном. Доставка здійснюється по всій Україні.


Переглядів: 593
Поширень: 0

Останні новини