"Завдяки таким заходам, ми можемо допомагати та підтримувати наших воїнів": у Вінницьких Хуторах відбувся захід до Дня Захисників та Захисниць України

У КЗ "Вінницько-Хутірській дитячій школі мистецтв" було проведено благодійний літературно-музичний захід "Україна - країна нескорених" на честь Дня Захисників та Захисниць України. Під час цієї події учні, вчителі та місцеві жителі Вінницьких Хуторів зібрали 3800 гривень як частину благодійної акції "Зігрій серце воїна!". Ці гроші були передані одному з медичних взводів  Збройних сил України. Захід отримав підтримку від департаменту культури Вінницької міської ради.

Під час заходу відбулися виступи, танці і читання віршів. Всі це було представлено найкращими колективами КЗ "Вінницько-Хутірської дитячої школи мистецтв". Гості мали можливість насолодитися виконанням музичних композицій від викладачів школи, супроводжуваних оркестром "Сузір'я", а також виступом вокального ансамблю "Гармонія".

Почути вірші відомої поетеси та волонтерки Ірини Малярської та переглянути виступи зразкового аматорського хореографічного колективу «Мальви».

Окрім цього, під час заходу було організовано майстер-клас з виготовлення воскових свічок, проведений ученицею школи мистецтв Марією Корнійчук. За зібрані кошти було вирішено підтримати Збройні сили України.

Директорка КЗ "Вінницько-Хутірської дитячої школи мистецтв" Тетяна Висоцька підкреслила, що сьогодні кожен повинен допомагати військовим в будь-якій можливій мірі, щоб прискорити Перемогу.

«Пам'ятайте, що головне не цінні подарунки, а щира подяка через пісню, вірш, танець. Саме цим наші неймовірні учні достукались до багатьох сердець! Вони не оминули увагою навіть незнайомих військових, які відстоюють наше сьогодення і майбутнє нашої Батьківщини», – зауважує Тетяна Висоцька.

Завдяки аурі мистецтва та патріотизму, організаторам вдалося надати присутнім відчуття причетності до великої справи.

«Ми відчули себе частиною чогось більшого, ніж просто події – ми стали частиною руху підтримки наших захисників. В концертній програмі звучали патріотичні пісні, які торкнулися серця кожного жителя нашої громади. Завдяки таким заходам, ми можемо допомагати та підтримувати наших хоробрих воїнів, – поділилася своїми враженнями учасниця благодійного заходу Софія Черната. – Ми з гордістю і безмежною любов'ю робимо усе задля добра нашої країни!»



Переглядів: 741
Поширень: 0

Останні новини