Принцеса Уельська особисто долучилась до збору гуманітарної допомоги українцям

Вчора Кетрін відвідала переселенців із України, які тимчасово перебувають у Беркширі, що розташований приблизно за десять хвилин від  їх будинку, - повідомляє ТСН.

Під час свого візиту до громадського центру "Vsi Razom" принцеса Уельська долучилася до процесу упаковки коробок з продуктами харчування, одягом та засобами гігієни. Ці коробки призначені для відправлення в Україну людям, які найбільше постраждали від російського вторгнення. На одній з коробок Кетрін написала сповнене підтримки послання, у якому вона висловила слова підтримки:"Ми всі думаємо про вас".

Також дружина принца Вільяма сказала британським та українським волонтерам та біженцям, які допомагають у центрі: "Дякую. Будь ласка, продовжуйте в тому ж дусі ту чудову роботу, яку ви робите. Приємно бачити роботу, яка ведеться".

За інформацією, оприлюдненою у газеті Express, офіс принцеси Уельської встановив зв'язок зі засновниками організації Vsi Razom та запитав, чи було б можливо для неї відвідати їх та переглянути їхню роботу. Наталія Віль, одна з засновниць, поділилася, що вона спочатку не повірила в це і сказала: "Я думала, що це жарт". Наталія Віль разом із своєю подругою Ешлі Тумі створила цей гуманітарний центр для надання допомоги людям в Україні.

40-річна Наталія є естонкою та її чоловік є українцем. Пара прибула до Великої Британії 25 років тому і обрали місцем свого проживання Брекнелл. З початком війни в Україні вони почали організовувати збір гуманітарної допомоги для людей з України. 39-річна Ешлі, британка, яка не має жодного особистого зв'язку з Україною, висловила бажання приєднатися до їхньої благодійної ініціативи. З того часу вони вже відправили до України шість вантажівок та багато легкових автомобілів та фургонів з гуманітарною допомогою.



Переглядів: 510
Поширень: 0

Останні новини