МЗС повідомило актуальну інформацію: евакуація хлопчика та можлива загибель двох українців

Українські дипломати здійснили успішну операцію з порятунку. З міста Сдерот вдалось вивезти українського хлопчика, який постраждав від нападу бойовиків. Зараз він знаходиться в безпечному місці під опікою посольства і отримує необхідну медичну і психологічну допомогу. Також вдалося відшукати п'ятьох громадян, які вважалися зниклими на півдні Ізраїлю. Проте з'явилась інформація про можливу загибель ще двох українців поблизу Сектора Газа, вона на даний момент перевіряється, - повідомляє Речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколаєнко.

За останню добу оперативний штаб МЗС України отримав понад 200 звернень від громадян. Відзначається значне скасування авіарейсів і активно розглядаються можливі варіанти надання допомоги нашим громадянам для їх виїзду з країни.

"Щодо Сектора Газа, отримали інформацію про можливу загибель українця в Секторі Газа. Очікуємо офіційного підтвердження", - пише речник.

Дипломатична установа в Рамаллі підтримує постійний зв'язок із українською громадою та активно розглядає можливі маршрути для евакуації.



Переглядів: 411
Поширень: 0

Останні новини