"Якби не вони – нас би тут зараз не було": "Маленькі волонтери" зібрали понад 20 пакунків захисникам на передову

Діти-волонтери з VinSmart Центрів провели збір допомоги для різних підрозділів Сил оборони України. Вони передали українським захисникам на передову понад 20 пакунків, які містять солодощі, чай, каву і особисті малюнки. Ця благодійна акція "Маленькі вінничани" була організована спільно відділом молодіжної політики міської ради та VinSmart Центром.

Однією з учасниць заходу була 5-річна Мілана Мироненко. Вона разом з іншими дітьми збирала продукти харчування, які могли зберігатися довгий час, такі як печиво, цукерки, вафлі, кава і чай.

«Ми маємо змогу брати участь в такому заході, тому що нас захищають військові. Якби не вони – нас би тут зараз не було, ми б не могли ходити в школу, садочки та гуртки. Я дуже їм вдячна. Вони захищають нас, аби ми були в безпеці і жили спокійним життям у вільній Україні», – говорить дівчинка.

За словами директора VinSmart Центру Дмитра Мири, діти проявили глибокий патріотизм та велику любов до своєї країни, долучившись до збору необхідних речей для наших військових. Маленькі вінничани не лише приносили солодощі і необхідні предмети, але також створювали яскраві та теплі малюнки і виготовляли обереги, які випромінювали добро та підтримку.

«До наших військових незабаром відправимо кілька десятків пакунків, які вдалося зібрати на базі наших VinSmart Центрів. Це дитячий внесок у створення комфорту та підтримки для тих, хто стоїть на захисті нашої країни», - каже він.

Організатори вдячні кожному маленькому волонтеру за їхню теплоту і турботу, сказала начальниця відділу молодіжної політики міської ради Юлія Мончак.

«Разом ми створюємо краще майбутнє для України. Приємно бачити діток, які з найвищим почуттям патріотизму готові допомогти нашій армії та Україні усіма можливими способами», – говорить вона.



Переглядів: 612
Поширень: 0

Останні новини