Молодь Вінниці відвідала Конгрес транскордонної співпраці 2023 у Любліні

З 9 по 11 жовтня в місті Люблін, проводиться Конгрес транскордонної співпраці 2023, спрямований на обговорення мрій та потреб молодого покоління та спільну розробку рекомендацій для покращення умов життя в місцевих громадах, спрямованих на підтримку молоді.

«Сьогодні питання розвитку молодіжного осередку неабияк важливе, оскільки війна торкнулась і молоді, яка наразі здебільшого стала на волонтерський напрямок. Загалом представниками від Вінниці поїхали дві студентки: Анастасія Мосійчук та Марія Маєвська. Оскільки Люблін є молодіжною столицею, то усі заходи, які відбуватимуться під час Конгресу, спрямовані на свідому молодь, яка по приїзду в своє місто, буде використовувати отримані знання для створення молодіжної політики, планів, програм тощо», — сказала начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Юлія Мончак.

Дівчата висловлюють позитивні враження від участі у майстер-класах та дискусіях, в яких вони брали участь. Вони вже обговорили багато нових та корисних ідей для молодіжного центру, але впевнені, що перед ними ще чекають цікаві заходи.

«Вдячні за запрошення нашої молоді, адже це можливість вдосконалювати життя наших людей на території Вінницької громади», — підсумувала Юлія Мончак.



Переглядів: 357
Поширень: 0

Останні новини