«В кожного з нас в душі є віра в Перемогу та любов до Батьківщини": колектив гімназії №24 зібрав майже 300 тисяч гривень для захисників

На днях, 7 жовтня, в Вінницькій гімназії №24 відбувся благодійний ярмарок, під час якого було зібрано майже 300 тисяч гривень. Цю суму було вирішено витратити на придбання позашляховика, який допоможе українським військовим наближати Перемогу, - повідомляє міська рада.  У заході взяли участь учні, їхні батьки та вчителі школи. Всі присутні мали можливість спробувати домашні страви, відвідати різні майстер-класи та насолодитися виступами учасників, повідомляє директорка гімназії, Наталя Климчук.

«Хтось готував українські страви та реалізовував їх, хтось донатив, інші виступали, а дехто виставляв свої найкращі роботи як лоти. Все це кожен з нас робив для того, щоб перемога України наступила якнайшвидше. Спільними зусиллями нам вдалося зібрали майже 300 тисяч та придбати автомобіль для наших захисників», — каже вона.

Автомобіль незабаром вирушить на фронт. Аби підтримати і підсилити бойовий дух українських Захисників, крім придбання позашляховика, колектив школи також планує витратити залишок зібраних коштів на закупівлю зарядних станцій для військових. За словами учнів ліцею, такі добрі дії допомагають нашим військовим відчувати підтримку.

«В кожного з нас в душі є віра в Перемогу та любов до Батьківщини, тому разом ми обов’язково переможемо», — зауважила гімназистка Анастасія.

Як підсумувала пані Наталя Климчук, такі заходи об’єднують колектив школи, адже в усіх є одна спільна мета – Перемога.

«Щиро дякуємо за допомогу в організації та підтримку Вінницькому міському палацу дітей та юнацтва та Міському Палацу Мистецтв. Низький уклін усім учням, батькам, педагогам гімназії №24 та жителям мікрорайону Поділля, які долучились до ярмарку», — додала вона.



Переглядів: 704
Поширень: 0

Останні новини