Квадрокоптери від Fly Technology: якість від перевірених брендів

Якісні та надійні пристрої цінуються в усі часи та у будь-якій галузі. Зокрема й в оборонній сфері. Наприклад, якщо ви шукаєте квадрокоптер військовий - звертайте увагу лише на оригінальну продукцію, адже саме якість є одним з головних критеріїв при виборі.

Пристрої від перевірених брендів пропонує Fly Technology. Це компанія, що отримує продукцію офіційно та безпосередньо з заводів виробників, а отже ви можете бути впевнені в оригінальності виробів. Зокрема, Fly Technology є офіційним імпортером Autel - відомого у всьому світі бренду.

Так, у Fly Technology є продукція від, зокрема, Autel, insta360, xgimi та DJI. Також є комплектуючі: камери, акумулятори, зарядні пристрої, пульти керування, пропелери, фільтри, сумки тощо.

Розповімо про деякі моделі з асортименту детальніше.

DJI

DJI пропонує дрони різних форматів. Наприклад, DJI Mini 2 важить менше 300 грамів, однак має потужність для якісних фото та відео. Квадрокоптер підтримує передачу відео високої чіткості на відстані до 10 км, має камеру на 12 Мп з 4-кратним зумом.

DJI FPV Combo - потужний аеродинамічний дрон для тривалої роботи, він має відмінний опір вітру, функцію екстреного зниження швидкості, допоміжне освітлення, функцію повернення додому і виявлення перешкод тощо.

Камера пристрою робить відео в 4K/60 кадрів в секунду зі швидкістю до 120 Мбіт/с. Дрон оснащений стабілізацією RockSteady, має корекцію спотворень і три режими керування.

Autel

Autel представлені у різних серіях. Наприклад, EVO II - складні безпілотники нового рівня якості зображення, мають повноцінну модульність підвісів для самостійної заміни (без звернення в сервісний центр і порушення гарантії). У серії EVO II розвинена система датчиків, високі показники автономності, опірності вітру.

Дрон EVO Max 4T PROTECT+  має дальність польоту до 20 км, тепловізійні датчики, можливість розпізнавання військових/військової техніки за допомогою ШІ. У цій моделі - 10-х оптичний зум та 160-х гібридний зум, що разом з тепловізором дає ще більшу ефективність використання.

Також в тих чи інших моделях Autel є режим відображення “картинка в картинці” (окрім візуального та теплового), розширені канали звʼязку по частотах, функція псевдовипадкового перелаштування робочої частоти каналів зв'язку, передачі даних і відео та керуванням квадрокоптером під час глушіння або зчитування частот тощо.

Інші пристрої

Також у Fly Technology є й інші пристрої, які згодяться у різних сферах. Шукаєте якісні фото і відео камери? Зверніть увагу на асортимент Insta360 - виробника сучасних панорамних й екшн камер.

Наприклад, Insta360 One R 1 Inch робить панорамну зйомку у дозволі 5.3K, має FlowState (стабілізація при поганому освітленні), Night Shot (зйомка у темряві), можливість одночасного редагування знімків, відстеження об’єктів та інші опції.

А якщо ви шукаєте, наприклад, проєкційні екрани - перегляньте пропозиції від Xgimi.

Загалом, Fly Technology ви можете знайти різноманітні пристрої як для початківців, так і для просунутих користувачів та професіоналів.

Якщо не впевнені у виборі чи маєте запитання - можна звернутися до Fly Technology. Консультанти компанії нададуть необхідну інформацію і проконсультують при будь-яких складнощах з налаштуванням чи управлінням, допоможуть розібратися в технічних нюансах.

До слова, Fly Technology займається ремонтом (гарантійного та негарантійного) квадрокоптерів, стедікамів, проєкторів та камер. Окрім цього, компанія пропонує послуги з навчання пілотування та зйомки.

Фото з сайту Fly Technology


Переглядів: 733
Поширень: 0

Останні новини