У Вінниці проходить обшук в одній з найбільших ІТ-компаній - Letyshops

За повідомленням Vinnytsia IT-Association, саме зараз у Вінниці проходить обшук однієї з найбільших ІТ-компаній "Letyshops" зі спробою взлому і несанкціонованого проникнення співробітниками Київського СБУ за рішенням Печерського суду. Ніяких документів співробітники не надали. Наразі, представники Vinnytsia IT-Association знаходяться на місці.

Представники СБУ закрили директора і власника "Летішопс" Ігоря Гнатовського на його ж особистій квартирі. Представників правоохоронних органів в квартиру не впускають, адвоката впустили. 

Паралельно проходить обшук ІТ-компанії "Летішоп" за адресою -проспект Юності, 35а. Звинувачень ніяких немає. Судового рішення у базі немає.

В той же час в управлінні служби безпеки України у Вінницькій області редакції сайту Vinbazar.com зазначили, що обшуки проводяться не працівниками місцевого відомства, а співробітники Генеральної прокуратури України.

Для довідки

Компанія LetyShops - є одним з найбільших кешбек-сервісів на території всього пострадянського простору, кількість клієнтів компанії становить близько шести мільйонів користувачів. Нещодавно LetyShops розпочала масштабну загальнонаціональну рекламну кампанію із залученням топ-маркетологів країни та з виходом на зовнішні площини. У 2017 році компанію було визнано кращим роботодавцем Вінниці за версією DOU


Теги: СБУ


Переглядів: 5167
Поширень: 0

Останні новини