Від «Зоряних війн» до «Гри престолів»: 29 жовтня у Вінниці яскравий концерт «Музика кінохітів»

Незабутній концерт кінохітів у казковій залі!

29 жовтня о 19.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського пройде грандіозний концерт «Музика кінохітів» знаменитого оркестру GosОrchestra, який запалить і вразить всіх!

Вінничани і гості міста зможуть насолодитися захоплюючими моментами з улюблених фільмів.

Від епічних саундтреків «Зоряних війн» до культових мелодій з кіновсесвітів Marvel та DC, від пригодницьких «Піратів Карибського моря» до фантастичних «Мисливців за привидами».

У програмі концерту культові саундтреки з усіх улюблених фільмів: «Гра престолів», «Джокер», «Хрещений батько», «007», «Перл-Гарбор», «Бетмен», «Месники», «Супермен», «Голодні ігри», «Мандалорець», «Диво-жінка», «Шерлок Холмс», «Реквієм за мрією» та багатьох інших.

Героями концерту «Музика кінохітів» стануть артисти знаменитого оркестру GosOrchestra під керівництвом яскравого диригента Олександра Госачинського.

Колектив був створений у 2016 році. За ці сім років вони створили унікальні триб'ют-програми Queen, The Beatles, Michael Jackson, The Prodigy та інші, з якими незмінно збирають аншлаги по всій Україні. У репертуарі мають понад 200 композицій у авторських аранжуваннях, а головне — щиру глядацьку любов.

Про них меломани кажуть: «GosOrchestra — це завжди особлива синергія!»

І це Вінниця скоро відчує сповна!

На концерті «Музика кінохітів» GosOrchestra здивують усіх своєю філігранною майстерністю, музичною чуйністю і вмінням запалювати публіку з перших акордів.

Приходьте 29 жовтня о 19.00 у театр ім. Садовського поринути у магію кінематографу через чарівний звук симфонічного оркестру й отримати неймовірний заряд позитиву і вражень на довгий час!

Квитки на концерт «Музика кінохітів» купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».



Переглядів: 890
Поширень: 0

Останні новини