Юні таланти підкорюють вершини: Катерина Чала отримала диплом лауреата І ступеня на Національному вокальному конкурсі

Катерина Чала, учениця Вінницької дитячої музичної школи № 2, отримала диплом лауреата І ступеня на Національному конкурсі вокального мистецтва "Талановита країна", який відбувся у Києві, - повідомляє міська рада.

Вона переїхала до Вінниці разом із родиною з Луганської області в травні 2022 року і почала активно відвідувати заняття з сольного співу у місцевій музичній школі. На конкурсі Катерина виконала пісню "Золотий світ дитинства", яка належить її викладачці Мирославі Куртаніч.

«Ми пишаємося нашим результатом, тому, що конкурс рейтинговий. Двоє з членів журі – вокальні тренери проєкту «Голос. Діти», а третя до того ж член журі конкурсу «Чорноморські ігри»», – зауважила викладачка ВДМШ № 2 Мирослава Куртаніч.

Окрім вокалу, Катерина Чала також бере уроки гри на фортепіано у викладачки Алли Діберт, що дозволяє їй розкрити інший музичний талант. За словами пані Мирослави, вокал для Катерини - це додатковий предмет.

«Катруся надзвичайно трудолюбива, у свій вільний час полюбляє займатись танцями, її пристрасть – це хіп-хоп. Вона проявляє й свій талант у малюванні та ліпленні з пластиліну, – говорить Мирослава Куртаніч. – Для нас педагогів одне задоволення спостерігати за розвитком такої творчої особистості».

Також вона додала, що найбільшою мрією її учениці є участь у проєкті «Голос. Діти».



Переглядів: 564
Поширень: 0

Останні новини