Гаряча вода незалежно від централізованого гарячого водопостачання: переваги та особливості бойлерів і де їх можна придбати

Про затишок в оселі варто дбати у будь-який час, але особливо це стосується холодного періоду року. Якщо ви шукаєте варіанти для автономного забезпечення свого помешкання гарячою водою - зверніть увагу на бойлери.

Ці прилади варто обирати лише від перевірених виробників та у продавців, які гарантують якість виробу. Саме такі водонагрівачі можна придбати на сайті “Фокстрот” https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/bojlery.html - тут є ціла низка моделей цього пристрою під різні потреби.

Розповімо трохи детальніше, на що варто звернути уваги при виборі бойлера.

Головні переваги встановлення бойлера

Перш за все, водонагрівачі дозволяють не залежати від можливих перебоїв з центральним гарячим водопостачанням. Додатковий плюс при відключеннях - ви завжди маєте той чи інший запас води у бойлері.

Бажану температуру води ви завжди можете легко відрегулювати і вона буде підтримуватися у баку протягом тривалого часу навіть без підігріву (наприклад, за відсутності світла). До слова, обладнання працює коректно за будь-якого тиску подачі води.

Бойлери можна легко під'єднати одночасно не лише до мийки на кухні, а й до раковини та душової кабіни у ванній кімнаті.

Як обрати модель бойлера

Один з головних критеріїв при виборі водонагрівача - об'єм бака. Це залежить від того, для яких цілей ви плануєте використовувати бойлер. Наприклад:

- для миття рук та посуду (для користування однією чи двома особами, при встановленні в невеликих санвузлах та на кухні) - вистачить об'єму 10-15 літрів;

- для квартири, де мешкає одна людина, - обирайте варіант з баком на 30 літрів;

- для під'єднання до кухонної мийки і до душу - підійде бойлер з об'ємом бака на 50 літрів;

- для користування двома людьми - модель на 80 літрів;

- для сім'ї з дітьми - варіант на 100-125 літрів (при ощадливому користуванні можна буде також приймати ванну);

-  для великих сімей та приватних будинків - моделі з об'ємом від 150 літрів.

Також звертайте увагу на такий критерій як потужність, від якого залежить необхідний для нагрівання води час. Найоптимальніший варіант це 2000 Bт - пристрою знадобиться від однієї до трьох годин, при цьому електромережа не буде перевантажуватись. Однак, якщо в будинку стара проводка, - обирайте моделі з потужністю 1500 Вт і менше.

Також бойлери відрізняються за кількістю та типами нагрівальних елементів, формою бака (наприклад, циліндричні, квадратні та компактні), граничним рівнем максимальної температури нагрівання, а також додатковими функціями (наприклад, таймером, дистанційним керуванням, дисплеєм тощо).

У будь-якому випадку, обираючи бойлер, варто враховувати різні особливості не лише самого приладу, а й місця, де ви хочете його встановити. Якщо вагаєтесь у виборі чи маєте додаткові запитання - зверніть до фахівців “Фокстрот”.

Зауважте, що у магазині представлено техніку, що має відповідні сертифікати якості та гарантію від виробника. Тож ви можете бути впевнені у якості приладів. До слова, ви також можете скористатися послугою встановлення водонагрівача.

Фото - з сайту “Фокстрот”


Переглядів: 530
Поширень: 0

Останні новини