Відключення світла та води у Вінниці сьогодні: де будуть планові роботи на мережах

Сьогодні, 19 жовтня, у Вінниці всі служби та підприємства працюють відповідно до звичайного розкладу. Громадський транспорт надалі курсує згідно звичайного графіку, а міські комунальні служби дбають над покращенням якості міського середовища та послуг. За даними «Цілодобової варти», близько 80% житлових будинків уже отримали опалення, і робота з підключення до опалення триває. Крім того, заплановані роботи на водогонах та електромережах, - повідомляє міська рада.

Так, бригади КП «Вінницяоблводоканал» лагодять водогони за наступними адресами:

вул. К. Малевича, 32/2, вул. І. Мазепи, 11, вул. Академіка Янгеля, 24, вул. В. Отамановського, 18, вул. Магістратська, 15, С. Зулінського, 9, перехрестя вулиць Енергетична – Гонти.

Водопостачання відновлять одразу по завершенню робіт.

У КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляють про тимчасове припинення подачі гарячої води до будинку за адресою: вул. Л. Ратушної, 22. Причина – порушення цілісності трубопроводу.

А у «Вінницьких міських електромережах» попереджають, що у зв’язку з плановими роботами, можливі тимчасові відключення світла на вулицях:

Синьоводська, С. Наливайка, Славетна, пров. Любленський, Староміська, пров. Гулака-Артемовського, Братів Котенків, Ґданська, Маріпольська, Богомольця, вул. та пров-ки М. Скорика, В. Сліпака, Синьоводська, Леонтовича, Кожедуба, Кривоноса, Г. Сковороди, Князів Коріатовичів, В. Городецького, Лівобережна, узвіз Бузький.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.



Переглядів: 437
Поширень: 0

Останні новини