У Вінницькій області нетверезий водій не впорався з керуванням мотоцикла і вбив 54-річну пасажирку

Дорожньо-транспортна пригода сталась 18 жовтня близько 20.40 у селі Холодівка Тульчинського району. Внаслідок падіння мотоцикла під керуванням нетверезого водія, його 54-річна пасажирка отримала травми, несумісні з життям. Поліцейські встановлюють причини та обставини події.

32-річний водій мотоцикла Viper, мешканець Тульчинської територіальної громади не впорався з керуванням та допустив падіння транспортного засобу. У результаті ДТП 54-річна пасажирка, місцева жителька отримала тілесні ушкодження й померла під час надання медичної допомоги. 

Результати освідування водія показали наявність в його організмі  1,36 проміле алкоголю. Чоловік затриманий у процесуальному порядку. Транспортний засіб поміщений на арештмайданчик. 

За цим фактом слідчим управлінням розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). 

За таке правопорушення передбачено покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.



Переглядів: 500
Поширень: 0

Останні новини