Автомобілі для Захисників та Захисниць: 5 нових позашляховиків з прожекторами відправились вінницьким військовим

Нещодавно, у межах діяльності Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, муніципалітет передав 5 автомобілів з освітлювальними прожекторами вінницьким військовим. Ці транспортні засоби будуть служити для їх підтримки у виявленні ворожих повітряних цілей на території громади та області.

«Передали Захисникам перших п’ять ловців шахедів – нових позашляховиків з прожекторами до них», – зазначив Сергій Моргунов.

У департаменті цивільного захисту Вінницької міської ради підкреслюють, що вони продовжують аналізувати потреби та запити військовослужбовців, оскільки надання підтримки Захисникам та Захисницям залишається головним завданням на даний момент.

«Ми продовжуємо й надалі підтримувати наших військовослужбовців та вивчати їх потреби. Зокрема ці автомобілі мають високу прохідність, що дозволяє пересуватись на них в умовах бездоріжжя. Їх спрямують для підсилення мобільних вогневих груп, які працюють по ударних безпілотниках ворога», – зазначає директор департаменту цивільного захисту ВМР Олег Парфілов.

Нещодавно виконавчий комітет Вінницької міської ради оголосив про проведення нових тендерів для закупівлі 120 тепловізорів, необхідних для завдань на передовій, а також 35 безпілотних авіаційних комплексів.



Переглядів: 417
Поширень: 0

Останні новини