"Що таке фішинг і як йому протидіяти": для молоді Вінниці була організована лекція за участі кіберполіції

Нещодавно у креативному просторі Level 80 відбувся захід для молодих вінничан, який був цікавим та корисним. Спеціальний гість, представниця кіберполіції Марина Задвернюк, розповіла про важливість безпеки в інтернеті та як звичайні користувачі можуть захищати себе від шахраїв. Цей захід був спільно організований представниками відділу молодіжної політики Вінницької міської ради, VinSmart Центру та креативного простору Level 80.

Під час заходу молодь не лише ознайомилася з роботою кіберполіції, а також дізналася про нові шахрайські схеми та способи їх запобігання. Крім того, обговорювалася тема, як захистити свої конфіденційні дані від незаконних витоків інформації. За словами начальниці відділу молодіжної політики ВМР Юлії Мончак, такі освітні заходи не лише надають молоді нові знання, але також сприяють їх об'єднанню.

Учасники лекції дізналися чимало про те, що таке інформаційна гігієна в кіберпросторі. Це дуже корисні знання для молоді, адже вони є активними користувачами інтернету і чимало часу проводять в мережі”, – сказала Юлія Мончак.

Директор комунального закладу "Центр підліткових клубів за місцем проживання" Дмитро Мира підкреслив, що безпека дітей та підлітків в онлайн-середовищі є надзвичайно важливою. Це пояснюється тим, що інтернет-шахраї постійно знаходять нові способи для незаконного збагачення і активно використовують їх, тому потрібно надавати особливу увагу забезпеченню безпеки дітей та молоді в цьому онлайн-середовищі.

Це була змістовна лекція, де всі учасники дізналися, що таке фішинг і як йому протидіяти. Дякуємо нашій лекторці Марині Задвернюк за корисну інформацію. Переконаний, що наша молодь буде використовувати набуті знання і допомагати старшим поколінням у разі потреби”, – додав він.



Переглядів: 502
Поширень: 0

Останні новини