Стріляв вгору і не зміг пояснити чому: на Вінниччині у 66-річного чоловіка вилучили нарізну зброю та півтисячі набої, які він незаконно зберігав

Повідомлення про звук пострілів в селі Салинці Гайсинського району до поліції надійшло о півночі 22 жовтня. На вказане жителями села місце відразу виїхала група реагування патрульної поліції.

На одній із вулиць інспектори виявили автомобіль «Mitsubishi» з 66-річним водієм – місцевим жителем. Відпрацьовуючи повідомлення про стрільбу, поліцейські вирішили перевірити чоловіка та його легковик.

У салоні працівники поліції виявили нарізну рушницю з оптичним прицілом та понад 500 набоїв до неї. Також у чоловіка вилучили 29 набоїв калібром 7,62 мм, зареєстровану гладкоствольну мисливську рушницю з набоями.

Згодом поліцейські встановили, що саме цей чоловік стріляв вгору в межах населеного пункту з наявної у нього зброї. Пояснити свої дії він не зміг.

Вилучена зброя та боєприпаси направленні на експертизу.

За цим фактом слідством розслідується кримінальне провадження, розпочате за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України(Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Досудове розслідування триває.



Переглядів: 430
Поширень: 0

Останні новини