У Вінниці відбудеться Міжнародна науково-практична конференція: як доєднатись до заходу

У місті Вінниця 29-30 листопада відбудеться Міжнародна науково-практична конференція під назвою «Українсько-польські мистецькі зв’язки: історія, сучасна практика та перспективи розвитку». Ця конференція організовується в рамках Міжнародного інструментального конкурсу ім. І. Я. Падеревського. Запрошуються учені, педагоги, викладачі з мистецьких та культурних закладів освіти, а також студенти різних рівнів освіти.

Конференція відбудеться в форматі, який поєднує онлайн та офлайн відвідування. Учасники матимуть можливість брати участь у трьох робочих секціях:

Секція І. Художній досвід України та Польщі в історичному, національному і регіональному вимірах. Секція ІІ. Українсько-польські взаємовпливи у музичному мистецтві: композиторська творчість і виконавство. Відродження «забутих імен» польських композиторів Поділля. Секція ІІІ. Сучасна мистецька освіта на теренах України та Польщі: традиції, інновації, шляхи інтеграції.

На основі презентацій та виступів під час конференції буде створена публікація, яка включатиме зібрані матеріали.

Дедлайн подачі заявок учасників та матеріалів для доповідей – 15 листопада.

Детальніша інформація тут.

Робочими мовами конференції будуть українська, польська та англійська.

Захід пройде за підтримки Міністерства освіти і науки України. Організовують конференцію: департамент культури Вінницької міської ради, Громадська організація «Простір майбутнього», факультет мистецтв і художньо-освітніх технологій Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, Заклад культури ВМР «Вінницька дитяча музична школа №1», Вінницький фаховий коледж мистецтв ім. М. Д. Леонтовича, Польсько-українська фундація імені Ігнація Яна Падеревського, Львівська національна музична академія імені М.В. Лисенка, Поморський університет у м. Слупську (Польща), Інститут проблем сучасного мистецтва НАМ України.



Переглядів: 435
Поширень: 0

Останні новини