Внаслідок негоди було знеструмлено 1880 населених пунктів на Вінниччині і ще в 15 областях України

В результаті погіршення погодних умов на території України виникла негода, яка призвела до загибелі трьох осіб та поранення десяти. Рятувальні служби активно втручалися, виїжджаючи практично по всій країні, щоб прибрати наслідки стихії. Було виявлено та видалено 353 повалених дерев під час 231 виїзду рятувальників. Крім того, було зафіксовано пошкодження 37 будівель у 14 областях та в Києві.

Загалом внаслідок негоди було зафіксовано три смерті та десятеро постраждалих осіб. У ліквідації наслідків було задіяно понад 1 тисячу рятувальників та 260 одиниць спеціальної техніки.

Рятувальні операції тривають, проводиться постійний моніторинг наслідків негоди в різних областях країни.

Унаслідок погіршення погодних умов, близько 1 тисячі 880 населених пунктів у 16 областях залишились без електропостачання, а саме , а саме: Київська, Полтавська, Житомирська, Чернігівська, Сумська, Хмельницька, Черкаська, Запорізька, Дніпропетровська, Кіровоградська, Рівненська, Львівська, Донецька, Харківська, Івано-Франківська, Вінницька. Бригади Укренерго залучені для відновлення електропостачання в постраждалих регіонах.



Переглядів: 599
Поширень: 0

Останні новини