Вшанування загиблого воїна: петиція щодо присвоєння почесного звання "Герой України" (посмертно) Захиснику України Дяків Юрію

Сестра Дяківа Юрія Юрійовича, Гончарук Анастасія Юріївна, звертається з проханням розглянути петицію щодо присвоєння почесного звання "Герой України" (посмертно) її братові, загиблому військовослужбовцю Збройних Сил України. Він був смертельно поранений поблизу населеного пункту Діброва Луганської області 29 червня 2023 року.

Незважаючи на свій юний вік ціною власного життя став на захист рідної Батьківщини і добровільно звернувся до місцевого ТЦК де був призваний на військову службу за контрактом 04.04.2023 до військової частини А0281 де віддано стояв на захисті Батьківщини у важкий час. Солдат Юрій Дяків ніс службу у Збройних Силах України з квітня місяця цього року. Був виваженим, відповідальним та добре вмотивованим до військової служби бійцем. Завжди готовий прийти на допомогу побратимам. Пропри свій молодий вік, добре розумів цінність незалежності та волі рідної землі.

29 червня 2023 року внаслідок ворожого мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Діброва Луганської області отримавши поранення несумісні із життям ,загинув воїн ЗСУ Дяків Юрій Юрійович, 11.05.2002 року народження. Тепер йому назавжди залишився 21 рік.

Юра не хотів позивних,не знімав війну на камеру , він казав що знаходиться там для того щоб тут був спокій , він стояв на захисті своєї сімʼї, країни, людей яких так любив. В нього було багато планів і мрій про які він так любив ділитись , але які так і не встиг втілити Кожен хто віддав своє життя за нашу з вами свободу заплатив найдорожчу ціну , кожен з них вже Герой України.

Розглянути та проголосувати можна за посиланням.

Вічна пам'ять Герою! Навіки Слава! Навіки Шана!



Переглядів: 688
Поширень: 0

Останні новини