На Волині затримали жінку, яка побила під час обшуку трьох поліцейських: деталі

У Ковельському міськрайонному суді згадується про інцидент на Волині, де під час проведення обшуку в будинку мешканки Ратного, троє поліцейських отримали тілесні ушкодження. Жінка, яка мешкає у цьому будинку, активно протистояла поліцейським відділення №2 Ковельського району. Постраждали старший лейтенант, капітан і підполковник поліції,- повідомляє інформаційне агенство Конкурент.

Правоохоронцям вдалося зупинити агресивну жінку, її затримали, і тепер відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), що карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

«Підозрювана виявила високий ступінь неконтрольованої агресії до потерпілих, в тому числі пов’язаної з застосуванням фізичного насильства. Серед потерпілих є жінка і ця обставина не стримала агресію підозрюваної. Існує достатньо великий ризик того, що підозрювана не втримається від спокуси продовжити неправомірні дії щодо потерпілих, зокрема, чинити на них тиск, спрямований на спотворення обставин події. Те саме стосується і свідків події. Потрібен час для того, щоб підозрювана усвідомила неправомірність своєї поведінки, шкоду, яку вона наносить своєю поведінкою, в тому числі сама собі. Підозрювана в умовах, які зараз є в країні, має змогу переховуватися від слідства і суду, в тому числі за кордоном», – зазначив на судовому засіданні слідчий поліції.

Ковельський міськрайонний суд вирішив застосувати до підозрюваної запобіжний захід у формі домашнього арешту до 26 грудня 2023 року включно. Це означає, що вона не може залишати своє житло з 22:00 до 06:00, крім випадків, коли вона повинна вийти через повітряні тривоги або отримати медичну допомогу. Крім того, суд зобов’язав її здати закордонний паспорт.

Після цього вироку її відпустили з-під варти прямо в залі суду. Відомо, що вона є уродженкою Ратного, не одружена, не має постійної роботи, має задовільний майновий стан та встановлені соціальні зв'язки, а також не має судимості. Суд не розголошував деталей, стосовно обшуку, який проводили правоохоронці у її помешканні.



Переглядів: 391
Поширень: 0

Останні новини