Авто на передову: КЗ “Вінницький ліцей №16” передав військовим позашляховик

Ще один автомобіль з вінницької освітянської спільноти був відправлений на передову. На цей раз він був наданий КЗ “Вінницький ліцей №16”. Кошти на цей позашляховик були зібрані під час шкільного осіннього ярмарку "Вперед до Перемоги", який відбувся в жовтні, - повідомляє міська рада.

Благодійний аукціон, де розігрувались сувеніри, картини та вироби ручної роботи, пройшов дуже активно і не залишив байдужими поціновувачів хенд-мейду. Студенти ліцею активно працювали над продажем товарів, а в спортивному залі школи відбувалися змагання з волейболу та тенісу під гаслом "До благородних справ долучайтесь сміливо, Захисникам в дарунок ваші мужність і сила!". Також на території ліцею для відвідувачів ярмарку виступали учні з вокальними, інструментальними та хореографічними номерами під гаслом"Українська пісня хай лунає, Захисникам нашим допомагає!".

Завдяки цьому благодійному заходу, команді ліцею вдалося зібрати понад 180 тисяч гривень, які були використані для придбання автомобіля, яке так було необхідно 65 окремій механізованій бригаді.

"Дякуємо кожному, хто долучився. Ви - найкращі! І лише разом ми — велика сила! Сподіваємося, наша підтримка принесе користь українським воїнам. Зокрема разом з автівкою відправились до хлопців смаколики та тактичні каремати", - озвучила директор ліцею Світлана Стрельбицька.



Переглядів: 650
Поширень: 0

Останні новини