Допомога військовим на першому місці: з Вінниці на передову вирушила чергова партія допомоги (деталі)

Вінниця ані на хвилину не забуває про підримку Захисників та Захисниць. Нещодавно міська влада передала 20 термосів різної місткості для їжі. Представники департаменту цивільного захисту міста повідомили, що ця допомога була надана відповідно до заздалегідь отриманого запиту від військових.

«Ми продовжуємо й надалі отримувати й обробляти запити від військовослужбовців. Цього разу передали чергову партію армійських термосів для їжі українського виробництва. Їхня якість уже перевірена нашими військовослужбовцями у польових умовах», – зазначає директор департаменту цивільного захисту ВМР Олег Парфілов.

Минулого тижня, мер Вінниці, Сергій Моргунов, у рамках роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, передав спеціальне обладнання військовим однієї з частин громади. Вони виконують бойові завдання на Запорізькому напрямку. Зокрема, передано 10 Мавіків, скиди для вибухівки, підставки для дронів та спеціальні армійські термоси для їжі. Це було необхідно задля підримки та допомоги військовим, які боронять нашу державу. Саме це і закладено в пріорітетах Вінницької міської ради, зокрема, у сферах безпеки та оборони.



Переглядів: 452
Поширень: 0

Останні новини