Чергова партія допомоги на передову: одному з підрозділів Нацгвардії передали тепловізори та квадрокоптери

Наша громада активно підтримує військових та зосереджується на зміцненні обороноздатності. 2 листопада відбулася передача військовим вінничанам, у складі одного з підрозділів Національної гвардії, технічних засобів, що допоможуть у захисті України від окупантів. Це стосується трьох тепловізорів та 10 квадрокоптерів MAVIC 3 PRO, які були придбані за кошти міського бюджету.

“Спецобладнання придбали за кошти платників податків нашої громади. Ефективність відпрацювання бойових завдань на фронті наших військових фактично покращиться за рахунок мешканців нашої громади, які сумлінно працюють тут. Військові, до речі, вже працюють з дронами, які ми раніше передавали від імені нашої громади. Разом підтримуємо та дбаємо про майбутній добробут. Разом працюємо на Перемогу”, – наголосив заступник міського голови Андрій Очеретний.

Місто систематично відстежує актуальні запити військових спільно з командою Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. Ця спільна робота дозволяє значно покращити умови для бійців на передовій, забезпечуючи їм впевненість та сприяючи ефективному виконанню їх обов'язків, - повідомила міська рада.



Переглядів: 480
Поширень: 0

Останні новини