Вінницькі велоспортсмени показали вражаючі результати на чемпіонаті України

Нещодавно в місті Житомир відбулися змагання з велосипедного спорту (крос) на короткому колі у індивідуальній гонці та змішаній естафеті, що були частиною чемпіонату України. Учасники змагань, які представляли Вінницьку міську дитячо-юнацьку спортивну школу № 3, здобули три бронзові медалі, - повідомляє міська рада.

У цих змаганнях взяли участь 140 спортсменів з 20 команд та 12 регіонів України. Старший тренер Володимир Липкань та тренер-викладач Надія Коваленко підготували молодих велосипедистів на ці змагання.

За словами Надії Коваленко, чемпіонат проходив в лісному масиві Житомира, використовуючи мотокросові траси. У результаті змагань бронзові медалі здобули:Владислав Макаров, Микола Гаврилюк (серед юніорів) та Ілля Ржепко (серед чоловіків).

«Як казав Лінн Дженнінгс: Сила волі – це м’яз, який потребує тренувань, точно так само, як і м’язи тіла. Тож наші спортсмени тренуються та готуються майже без перерви», – говорить тренерка викладачка Надія Коваленко.

Спортсмени, яких тренує Надія Коваленко, мають досвід участі в змаганнях та є багаторазовими призерами чемпіонатів України.

«Ми й на далі продовжуємо працювати, відпрацьовувати свої помилки аби здобувати високі призові місця на змаганнях та гідно представляти наше місто», – наголосила Надія Коваленко.

Велокрос (або циклокрос) - це велосипедні гонки, які відбуваються на короткому колі на помірному бездоріжжі. Гонщики пересуваються через різноманітні перешкоди, такі як дерев'яні перепони, бруд, різні виїмки та бордюри. Ці змагання зазвичай проводяться взимку чи восени.



Переглядів: 418
Поширень: 0

Останні новини