"Хай спорядження працює на користь": ще 2 квадрокоптера з Вінниці вирушили на передову

Підтримка військових є одним з головних пріоритетів для Вінницької міської ради. З метою забезпечення впевненості та підтримки військових у виконанні їхніх обов'язків на фронті, днями на передову ,від імені всієї громади, були передані два квадрокоптери

За словами заступника міського голови, Андрія Очеретного, придбання дронів "Мавік" було здійснено за рахунок коштів, зібраних від платників податків Вінницької міської територіальної громади. Ці квадрокоптери були передані військовим, які знаходяться в Авдіївці, місті, де наші захисники та захисниці проводять операції у протистоянні російському ворогу.

“Під час передачі військовий розповів, що втрати такого обладнання на фронті численні. Але саме “Мавіки” допомагають обронцям коригувати вогонь артилерії та розвідувати ворожі позиції, а отже – бережуть життя наших. Дякуємо вам за роботу! Хай спорядження працює на користь!” – сказав Андрій Очеретний.

Муніципалітет і надалі збирається враховувати запити від військових та досліджувати їхні актуальні потреби. Нещодавно міська рада закупила через тендери нове обладнання для наших захисників. Серед нього були тепловізори та квадрокоптери, які були передані військовим головою Вінницької міської ради Сергієм Моргуновим в рамках роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.



Переглядів: 568
Поширень: 0

Останні новини