Авто для військових: Вінницький ліцей №1 придбав позашляховик для підсилення боєздатності розвідки ЗСУ

Ще один автомобіль від вінницької освітянської родини тепер знаходиться на передовій. Цього разу Вінницький ліцей №1 імені М. Пирогова придбав позашляховик для Збройних Сил завдяки коштам, зібраним у рамках благодійного проєкту "Освітня родина: допомагаємо – перемагаємо!". Ліцей зібрав 176 тисяч гривень завдяки фестивалям та ярмаркам, що дозволило придбати авто для підтримки розвідки ЗСУ, - повідомила міська рада.

У заході брали участь учні, їхні батьки та вчителі. Кожен клас вніс свій внесок, проявивши індивідуальний підхід, згуртованість та креативність. Всі присутні мали можливість прийняти участь у майстер-класах та насолодитися виступами.

За словами ліцеїстки Анни, мета фестивалю полягала в підтримці військових на передовій та зробити усе можливе для досягнення перемоги.

"Такі події об’єднують колектив школи, адже в усіх є одна спільна мета – це наша Перемога. І вона незабаром настане завдяки військовим і донатам українського суспільства. Щирі слова вдячності учнівському, батьківському та педагогічному колективам за єдність та реалізацію ініціативи! Віримо, що всі наші зусилля наближають довгоочікувану Перемогу!", – коментує директорка ліцею Віта Скиба.



Переглядів: 666
Поширень: 0

Останні новини