Скільки коштує Apple iPhone 13 Pro Max наприкінці 2023 року і чи варто його купувати?

Прихильники американського бренду діляться на дві категорії. Перші із нетерпінням чекають виходу чергової новинки, аби поміняти свою модель на найсвіжішу. Інші підходять до питання виважено: роблять ставку не тільки на престижність, а і детально аналізують технічні характеристики та ціну, шукають найбільш вигідні пропозиції. Не дивно, що у топі пошукових запитів досі присутній iPhone 13 Pro Max ціна. У цій статті розглянемо пропозиції від лідера українського ринку, https://storeinua.com/ua/apple-all-uk/iphone/iphone-13-pro-max-ua. Також поговоримо про те, чи варто купувати саме цей апарат, або краще звернути увагу на новіші моделі.

Apple iPhone 13 Pro Max: найвигідніші пропозиції

У інтернет-магазині StoreInUA до замовлення доступні кілька десятків позицій. Найдешевший айфон 13 Про Макс коштує від 43 848 грн, найдорожчий — понад 62 тис. грн. Прайс залежить від технічних характеристик, у наявності телефони з обсягом пам'яті

128 ГБ; 256 ГБ; 512 ГБ; 1 ТБ.

Кольори — золотий, графіт, зелений, блакитний, срібний. Кожен покупець може вибрати варіант собі до смаку. На сайті можна ознайомитися з усіма пропозиціями або скористатися сортуванням, аби зекономити час. Товари відображаються у порядку зростання чи зменшення ціни, за рейтингом, назвою, моделлю — задавайте той параметр, який вважаєте необхідним.

StoreInUA https://storeinua.com/ua пропонує не просто вигідну ціну, тут є можливість замовити телефон у кредит, послугу надають банки-партнери та інші фінустанови з відмінною репутацією. Заявка оформлюється онлайн, ніяких складних процедур проходити не потрібно. Рішення по кредиту приймається швидко, протягом 15 хвилин. Покупця інформують у телефонному режимі.

Якщо у вас є старіша модель iPhone, скористайтеся послугою TRADE-in. Співробітники магазину виконають кваліфіковану оцінку та обміняють ваш пристрій на іншу техніку. Сума, яку знадобиться доплатити залежить від стану і комплектації старого айфону.

Вся техніка продається з офіційною гарантією виробника. Також клієнти мають можливість скористатися послугами «Преміум сервіс» та «Захист від розбиття екрана». Якщо наважились на покупку, немає про що хвилюватися.

Apple iPhone 13 Pro Max: «за» і «проти» покупки

Попри привабливу ціну (вартість 15-го Pro Max сягає 94 500 грн) сумніви можуть виникнути через те, що Apple офіційно знімає попередні моделі із виробництва. Але у магазинах представлений великий вибір новеньких Apple iPhone 13 Pro Max — саме нових, а не відновлених або тих, що були у використанні. Придбати такий — значить помітно зекономити, але отримати преміальну якість.

Чим особлива модель 13 Pro Max? Ось найголовніші її переваги:

процесор Apple A15 Bionic, що відмінно зарекомендував себе — такий же стоїть у iPhone 14, а значить його продуктивності вистачить ще надовго; якісний екран — OLED матриця діагоналлю 6,7 дюйма має роздільну здатність 2778 на 1284 пікселів. Щільністю пікселів на дюйм — 458. Зображення чітке, не зернисте. Додайте сюди пікову яскравість 1200 ніт — більш ніж достатньо, аби користуватися телефоном на яскравому сонці; ще одна «фішка» дисплея iPhone 13 Pro Max — технологія ProMotion, підвищена частота оновлення екрана, 120 Гц. Завдяки їй анімації напрочуд плавні, після цього ви не зможете дивитися на екрани зі стандартними 60 Гц.

Більше інформації шукайте в описі товару на сайті інтернет-магазину StoreInUA. Менеджери магазину залюбки нададуть розгорнуту консультацію та допоможуть зробити замовлення.


Переглядів: 3786
Поширень: 0

Останні новини