Укрзалізниця повідомила про інтеграцію з додатком "Дія": що це означатиме для користувачів

З початком інтеграції мобільного додатку "Дія" та платформи Укрзалізниці стає можливим знову здійснювати онлайн-повернення квитків для поїздів міжнародних маршрутів. Це також допоможе запобігти спробам перепродажу квитків, зокрема для надзвичайно популярного поїзда №67/68 маршруту Київ – Варшава, оскільки доступ до квитків на цей маршрут отепер мають лише користувачі, які пройшли верифікацію через додаток Дія.Підпис.

«Влітку ми були вимушені тимчасово призупинити цю послугу через активізацію перекупів. Цей вимушений крок мав досить непоганий результат, проте була й зворотна сторона — незручності для наших добросовісних користувачів. Але вихід завжди є, якщо ти над цим працюєш. Дякую Мінцифри за партнерство та підтримку», — зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

Акаунт можна підтвердити двома способами:

Через особистий профіль користувача, де кнопка підтвердження буде доступна на головному екрані після введення особистих даних, таких як ім'я, прізвище та номер телефону. Під час придбання квитків на поїзд Київ – Варшава або при поверненні квитків на міжнародні рейси.

«Верифікація акаунтау через Дія.Підпис ставатиме доступною користувачам з усіма пристроями поступово, після оновлення застосунку», - йдеться у повідомленні.



Переглядів: 617
Поширень: 0

Останні новини