Українці зможуть отримати грошову допомогу для вивчення англійської: подробиці

На підтримку законопроєкту про надання англійській мові статусу міжнародної Мінцифри запустило програму Future Perfect. Її мета – популяризувати вивчення англійської. Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розповів деталі.

Українці, в рамках національної програми Future Perfect, матимуть змогу отримати грошову допомогу для вивчення англійської.

Про це міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розповів у колонці для Forbes.

"Ми запустили національну програму Future Perfect, яка популяризуватиме вивчення англійської. Future Perfect - це доконана дія в майбутньому. Ми любимо майбутнє, готуємо майбутнє й робимо це свідомо, щоб капіталізувати країну. Щоб кожен в Україні став більше заробляти і міг себе повноцінно реалізувати. І цей проєкт допоможе пришвидшити результат", - пише міністр.

За словами Федорова, нині для українців готують новий проєкт у форматі "єПідтримка", який надаватиме грошову допомогу для вивчення англійської.

"Схожий проєкт реалізували з "ковідними" сертифікатами, коли українці купували книги, ходили в спортзали. Цей досвід використаємо, щоб українці активніше вивчали мови", - додає Федоров.

Нагадаємо, наприкінці червня президент Володимир Зеленський подав до парламенту законопроєкт №9432, покликаний офіційно закріпити статус англійської як однієї з мов міжнародного спілкування в Україні.



Переглядів: 473
Поширень: 0

Останні новини