За запитом військовослужбовців: Вінниця передала необхідну допомогу на передову

Вінниця не зупиняється надавати допомогу Захисникам, які стоять на захисті незалежності України. Нещодавно міський голова Сергій Моргунов, у межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, передав нову партію підтримки військовим одного з вінницьких підрозділів. Цього разу до складу допомоги увійшли 5 тепловізорів, 10 коліматорних прицілів, 20 армійських термосів різних розмірів для їжі та 10 квадрокоптерів "Mavic".

Крім того, для кожного безпілотника представники міської ради особисто закупили пристрої для скидання вибухівки. Це відповідає одній з основних цілей Вінницької міської ради: забезпеченню безпеки та оборони. В сьогоднішніх умовах надзвичайно важливо підтримувати тих, хто бореться за свободу та територіальну цілісність нашої держави.

«Все, що ми передали, – це був запит військових, з яким вони офіційно звернулись, а ми його виконали. Робота в межах Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу триває», – зазначив Сергій Моргунов.

Представник військового підрозділу висловив подяку посадовцям муніципалітету за отриману підтримку, підкресливши, що на сьогодні дрони відіграють значну роль у бойових діях та допомагають зберегти життя українських військових.

Олег Парфілов, директор департаменту цивільного захисту міської ради, наголошує на тому, що підтримка військовослужбовців України є головним пріоритетом наразі. Відтак, з міського бюджету і надалі будуть виділятися кошти на ці потреби, і робота у цьому напрямку продовжиться.

«Ми продовжуємо вивчати потреби та аналізувати запити від наших військовослужбовців. Зокрема, у цій партії допомоги ми передаємо засоби, які стануть у нагоді бійцям при виконанні бойових завдань. Цю партію допомоги ми придбали та передали за попереднім запитом наших військовослужбовців», – зазначає Олег Парфілов.



Переглядів: 460
Поширень: 0

Останні новини