Шлях до спільного розвитку: угода між ГО "Розвиток і добробут села Сальник" та відділом молодіжної політики ВМР

Вчора, 8 листопада, у Вінниці відбулася угода між відділом молодіжної політики міської ради та громадською організацією "Розвиток і добробут села Сальник". Ця угода стосується спільної роботи над створенням простору для молоді під назвою "Р2HUB" завдяки підтримці проєкту ПРООН "Підтримка громадянського суспільства та молоді", фінансованого Міністерством закордонних справ Данії.

Мета угоди полягає у співпраці для створення умов, які сприятимуть розвитку молоді, їх активному залученню до суспільного життя.

Основною метою угоди є створення умов для цікавого проведення вільного часу для молоді за місцем проживання, поширення ідеї волонтерства, а також надання можливостей для повного розвитку та самореалізації молоді, їх творчого потенціалу та функціонування інформаційного простору для молоді.

За словами Юлії Мончак, керівниці відділу молодіжної політики, співпраця з ГО "Розвиток і добробут села Сальник" передбачає багато напрямків роботи, проте основне завдання полягає у стимулюванні молодіжних ініціатив у різних сферах суспільного життя.

«Загалом під час підписання документа ми домовилися надавати двосторонню консультативну та іншу необхідну допомогу, здійснювати обмін інформацією та плідно співпрацювати у розв’язанні проблемних питань, що виникатимуть під час реалізації проєктів. Тобто маємо на меті активізувати корисне дозвілля молоді Вінниччини та зокрема залучення молоді з числа внутрішньо переміщених осіб в життя громади», – каже вона.



Переглядів: 438
Поширень: 0

Останні новини