Вінницькі спортсмени здобули три золоті, дві срібні та одну бронзову медалі з міжнародного турніру з боротьби

Спортивні виступи вимагають від спортсменів великої фізичної сили, гнучкості та тактичного мислення. Нещодавно вінницька команда відзначилася виступом на міжнародному турнірі з вільної, жіночої та греко-римської боротьби у Ризі, Латвія. Під час змагань представники міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» та спортивного клубу «Лідер» здобули три золоті, дві срібні та одну бронзову медалі.

Тренери-викладачі Вячеслав Вячеслав Орлюк, Ігор Петрик, Артем Петрик, Вадим Голдзізький та Олександр Заєць відіграли важливу роль у розвитку молодих спортсменів.

За словами Вячеслава Орлюка, у змаганнях брали участь команди з семи країн: Україна, Литва, Латвія, Естонія, Грузія, Фінляндія та Швеція.

«Наш тренерський склад добре підготував спортсменів до такого рівня змагань», – каже Вячеслав Орлюк.

Та додав, що на турнірі відчувалась підтримка української команди.

«В Ризі багато прапорів України, перед входом в зал теж підняли наш синьо-жовтий стяг – це надихало спортсменів не здаватися та боротися, щоб перемогти та підняти наш державний символ високо над п’єдесталом», – говорить тренер-викладач Вінницької міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» Вячеслав Орлюк.

Так, «золото» здобули:

Данило Соловей (41 кг), Артур Карпенко (38 кг), Роман Задорожний (62 кг).

У підсумку проведених сутичок срібні нагороди завоювали:

Артур Шабанов (32 кг) Анатолій Кириченко (62 кг).

Бронзову медаль турніру виборов Матвій Плахотнік (54 кг).

А також в запеклій боротьбі наші спортсмени посіли 5 місце – Артем Савчук та Артем Янковий.

Тренер-викладач Вячеслав Орлюк висловив подяку голові комітету з фізичної культури та спорту Вінницької міської ради Сергію Краєвському та директору МК ДЮСШ «Вінниця» Юрію Будяку за їхню підтримку та допомогу. Він також підкреслив, що можливість участі у змаганнях та тренувань молоді є результатом зусиль Збройних сил України.

«Змагатись, перемагати та показувати Європі та світу, що ми маємо гідних спортсменів, усе це можливо завдяки силам безпеки та оборони України», – підкреслив Вячеслав Орлюк.



Переглядів: 473
Поширень: 0

Останні новини