Чергова партія коптерів «Mavic» відправилась на фронт: деталі

Вінниця продовжує надавати підтримку Захисникам і Захисницям, забезпечуючи їх засобами, які допомагають при виконанні бойових завдань. Нещодавно представники місцевої влади передали п'ять коптерів «Mavic» одній з військових бригад, де служать вінничани. Це допомагає реалізувати пріоритети та принципи Вінницької міської ради, зокрема, в сфері безпеки і оборони.

«Від іменні Вінницької громади передали чергову партію безпілотників на фронт. Незабаром вони допомагатимуть нашим військовослужбовцям нищити ворога. Продовжуємо й надалі підтримувати Захисників та Захисниць, адже сьогодні саме від них залежить наше майбутнє», – зазначив заступник міського голови Сергій Тимощук.

У відділі цивільного захисту Вінницької міської ради вказують, що фахівці цього відділу продовжують активно взаємодіяти з військовими, обробляючи їхні запити і досліджуючи їх потреби.

«Фахівці нашого департаменту продовжують вивчати потреби та запити наших військовослужбовців. У цій партії ми передали 5 коптерів «Mavic», оскільки дрони на війні це, по суті, дороговартісний розхідний матеріал», – зазначає директор департаменту цивільного захисту ВМР Олег Парфілов.

Минулого тижня Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб, окрім цього,  забезпечив військових на передовій п'ятьма комплексами для прання та лазні.



Переглядів: 516
Поширень: 0

Останні новини