Вражаюча краса! Концерт «Класика при свічках» 19 листопада здивує всіх

Це буде найатмосферніший концерт осені у Вінниці!

19 листопада о 19.00 у театрі ім. Садовського вінничан і гостей міста чекає вражаючий концерт «Класика при свічках».

Величезна кількість свічок створять виняткову атмосферу, а легендарні класичні твори зіграють віртуозні красуні String Quartet Black Tie.

— Сяйво сотні свічок, віртуозні музиканти і довершена музика. Концерт «Класика при свічках» наповнить найяскравішими враженнями всіх! — гарантують організатори. — Будемо разом фантазувати під вічну музику Моцарта, танцювати під запальні ритми Вівальді, насолоджуватися яскравими композиціями Баха і зігріватися іншими легендарними шедеврами.

Красу класики у дивовижній атмосфері вінничанам відкриє String Quartet Black Tie — відомий київський колектив, який знає, як звучить гарна музика, та допоможе всім її почути.

— Музика — це наше світло в темряві. Музика лікує та надихає. Люди, які насолоджуються музикою, частіше відчувають щастя. А що може бути важливішим навіть за хвилинку щастя у наші часи, — запрошують артисти.

Історія String Quartet Black Tie розпочалась у 2009 році. Учасниці колективу: Олександра Решетілова (скрипка), Єлизавета Послєд (скрипка), Олександра Спасіченко (альт) та Ірина Савченко (віолончель) є лауреатками престижних міжнародних конкурсів, гастролювали у складах кращих оркестрів світу практично у всіх країнах і на всіх континентах та брали участь у записі саундтреків до українських та голлівудських фільмів.

Нині Black Tie є єдиним квартетом в Україні, який пише авторську музику.

У 2020 році колектив став лауреатом конкурсу «Golden Time Talent» (Великобританія) у номінації «Інструментальний ансамбль».

У 2021 році грав гімн України перед футбольним матчем «Україна- Бахрейн» у Харкові і брав участь у популярних телепроєктах «Танці з зірками», «Х-фактор», «Україна має талант».

А спільні проєкти з такими відомими гуртами і музикантами, як Євген Хмара, Джамала, Vivienne Mort,The Maneken, Dj Tapolsky, Tomato Jaws просто не злічити.

Концерти Black Tie завжди фінішують найбурхливішими оваціями враженої публіки.

І у цьому вінничани та гості міста переконаються вже у неділю, 19 листопада, о 19.00 у театрі ім. Садовського на концерті «Класика при свічках».

Приходьте наповнюватися найсильнішими емоціями!

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».


Теги: Культура

Переглядів: 682
Поширень: 0

Останні новини