Заходи, які відбуватимуться у Вінниці завтра, 21 листопада, до Дня Гідності та Свободи

Завтра, 21 листопада, в Україні відзначатимуть День Гідності та Свободи. З цієї нагоди департамент культури Вінницької міської ради спільно з закладами культури Вінниці проведуть ряд патріотичних подій. В рамках цих заходів запрошують жителів громади приєднатися до вшанування пам'яті тих, хто жертвував власним життям за демократичні ідеали в Україні.

Отже, 21 листопада вінничани матимуть можливість взяти участь у таких культурно-мистецьких заходах на території нашої громади:

09:00 у кінотеатрі «Родина» відбуватиметься показ фільму «Зима, що нас змінила. Небесна сотня». У цей ще час розпочнеться онлайн-захід, якій організовує Вінницька дитяча школа мистецтв «Вишенька», долучитись можна буде за посиланням – https://www.facebook.com/profile.php?id=100016972207971. 10:00 – Презентація книжкової виставки «Україна – країна нескорених» – бібліотека-філія № 2. 13:00 – Фестиваль патріотичної пісні «Свобода й гідність над усе», який проводитиме заклад культури «Вінницька централізована клубна система» с. Вінницькі Хутори у будинку культури. Подія відбудеться за участі творчих колективів та солістів ЗК «ВЦКС», Вінницько-Хутірської дитячої школи мистецтв. А також проведуть майстер-клас «Серце України». 13:00 – Тематична година «Горді сини вільного народу», яку організовує заклад культури «Вінницька централізована клубна система» населеного пункту Великі Крушлинці. 15:00 – Інформогляд «За нашу гідність та свободу ми боролися завжди!» – Центральна бібліотека для дітей та юнацтва.

Також у вінницьких книгозбірнях протягом дня діятимуть такі виставки:

виставка-вшанування «Майдан. Герої не вмирають» – бібліотека-філія № 3; «Часи не обирають…» – бібліотека-філія № 8; «Євромайдан: події, люди, час» – бібліотека-філія № 11; «Майдан. Простір гідності, свободи і єднання» – бібліотека-філія № 16; Революційні хроніки «Євромайдан: події, люди, час» - ЦМБ ім. Бевза.


Переглядів: 585
Поширень: 0

Останні новини