До Харкова та Ізюма вирушив унікальний поїзд-кухня від Укрзалізниці (фото)

У цей особливий День подяки, який є традиційним американським родинним святом, цей унікальний поїзд-кухня вирушив до Харкова та Ізюма. Його мета - виразити подяку тим, хто щоденно своєю працею допомагає прифронтовому регіону втриматись та продовжує боротьбу заради Перемоги. Працівникам ДСНС, поліцейським, медикам та залізничникам буде передано святкові страви, які були приготовані у цьому поїзді-кухні, у знак подяки за їхню важливу роль у підтримці та захисті прифронтового регіону.

Смачні страви, такі як запечена індичка, картопля та гарбузовий пиріг, приготовані на поїзді Food Train, також будуть доставлені мешканцям міст, які потребують допомоги у забезпеченні їжею. Це буде здійснено завдяки волонтерам від організації Save Ukraine.

«Укрзалізниця запустила черговий соціальний проєкт, який реалізовано разом з Фондом Говарда Баффета. Символічно, що Food Train вирушив у перший рейс у День подяки. Сьогодні ми хочемо подякувати нашим військовим та тим, хто кожного дня рятує цивільне населення у прифронтовій Харківщині. Це медики, поліцейські, працівники ДСНС, саме до них поїде наш поїзд та повезе святкові страви. Також хочу привітати американський народ, з Днем подяки, який сьогодні наповнений ще й додатковим змістом. Ми вдячні вам і всьому демократичному світу за підтримку», — зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

Фонд Говарда Баффета (The Howard G. Buffett Foundation) повністю фінансує побудову та операційну діяльність цього поїзда. Сам Говард Баффет, який регулярно користується послугами Укрзалізниці, під час відправлення поїзда відзначив: «Так фантастично бачити інновації, які допомагають українцям. Працівники Укрзалізниці — це неймовірні патріоти, які ведуть свою країну через війну, допомагають усіма способами, які тільки можна собі уявити. Планую в грудні зробити заїзд на Food Train та запропонувати їжу всім українцям уздовж лінії фронту. Перемога буде, і Укрзалізниця зробить значний внесок»!



Переглядів: 558
Поширень: 0

Останні новини