1638 населених пунктів у 17 областях залишаються без електропостачання через негоду

1638 населених пунктів у 17 областях лишаються без електропостачання через сильний вітер та снігопади. Про це повідомила прес-служба Міністерства енергетики, посилаючись на Українські Новини.

Ситуація є найскладнішою в Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській та Київській областях.

У зв'язку зі сильним вітром та снігопадами в Одеській області відсутнє електропостачання в 396 населених пунктах, при цьому Ізмаїльський та Одеський райони найбільше постраждали.

У Полтавській області дощ, мокрий сніг і вітер спричинили відключення електропостачання в 105 населених пунктах.

В Миколаївській області через негоду повністю або частково відсутнє електропостачання в 219 населених пунктах.

"Станом на ранок в Київській області відсутнє електропостачання в 137 населених пунктах. Всі бригади фокусуються на аварійно-відновлювальних роботах, планується підключення споживачів до кінця дня. Також внаслідок погодних умов пошкоджено 1 лінію 110 кВт, яку виведено на аварійний ремонт (без відключення електропостачання)", - йдеться в повідомленні.

У Кіровоградській області через негоду відключено електропостачання в 83 населених пунктах, в Черкаській області - в 109 населених пунктах, в Дніпропетровській області - в 228 населених пунктах, в Запорізькій області - в 72 населених пунктах, в Сумській області - в 76 населених пунктах, в Чернігівській області - в 56 населених пунктах, в Хмельницькій області - в 27 населених пунктах.

Як повідомлялося Українські Новини, на ранок 27 листопада через негоду було зафіксовано відключення електропостачання в 2019 населених пунктах у 16 областях.



Переглядів: 424
Поширень: 0

Останні новини