Вінницькі спортсмени здобули бронзові медалі на чемпіонаті України з дзюдо

З 23 по 25 листопада в селі Баранинці Ужгородського району, Закарпатської області відбувся чемпіонат України з дзюдо серед молодших юнаків та дівчат віком до 15 років. Від Вінниці на цих змаганнях виступили п'ятеро спортсменів з міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5, які здобули дві бронзові медалі.

За словами тренера-викладача МДЮСШ № 5 Олега Бузовського, у заході взяли участь понад 700 дзюдоїстів із всіх куточків України. Протягом двох днів спортсмени боролися за нагороди в 18 вагових категоріях. Юлія Смолій та Володимир Дніпровський із Вінниці стали бронзовими призерами цих змагань.

«Чемпіонат України з дзюдо – це захоплива подія, де найсильніші дзюдоїсти з усієї країни змагаються за звання чемпіонів. Учасники турніру демонстрували високий рівень фізичної підготовки, майстерність та стратегічне мислення під час поєдинків. Зазначу, що була дуже велика конкуренція, в одній категорії було по 60 осіб. Наші спортсмени відборолися по 7 зустрічей. Я задоволений результатом. Це дуже важкі та довгоочікувані медалі для наших вихованців», – говорить тренер-викладач МДЮСШ № 5 Олег Бузовський.

Сергій Краєвський, голова комітету з фізичної культури та спорту Вінницької міської ради, наголосив, що вінницькі дзюдоїсти регулярно досягають вражаючих успіхів на різних рівнях змагань в Україні та за кордоном. Це свідчить про високий рівень українського дзюдо. Він також відзначив, що чемпіонат України є важливою платформою для розвитку та популяризації цього виду спорту серед хлопців та дівчат.

«Талановита молодь – майбутнє нашої держави. Сила, характер та витримка – ось, що гартує спорт», – підкреслив Сергій Краєвський.



Переглядів: 501
Поширень: 0

Останні новини