Кожному воїну ППО, хто боронить небо та кожному енергетику, хто повертає світло в оселі: відкриття муралу для "Захисників світла"

У столиці України, Києві, відбулося відкриття нового муралу, який присвячено силам протиповітряної оборони та працівникам енергетичної галузі. Відкриття відбулося у четвер, 30 листопада, і має символічну назву "Захисники світла".

На муралі зображено військового, який спостерігає за небом, пильнуючи його від повітряної небезпеки та енергетика, готового виправляти пошкодження в електромережах. 

Відкриття відвідали військові з 112-ї окремої бригади Сил територіальної оборони, що захищають Київ від шахедів, а також представники енергетичної компанії ДТЕК. Процес створення цього муралу тривав з березня 2023 року., - повідомляє служба BBC.

"Минула зима стала для енергетиків справжнім викликом. Ворог намагався занурити країну в темряву, проте окупантам це не вдалося. Тільки-но ми пройшли минулу зиму – у нас народилася ідея віддати шану захисникам світла: кожному воїну ППО, хто цілодобово боронив небо; кожному енергетику, хто повертав світло після масованих атак і влучань в енергетичні об'єкти", – зазначив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук.



Переглядів: 788
Поширень: 0

Останні новини