Для військових з'явилась можливість бронювати квитки на потяг у разі їх відсутності

Тепер військовослужбовці можуть робити онлайн-бронювання квитків, якщо їх немає у продажу. Для цього їм слід скористатися порталом за посиланням: https://services.uz.gov.ua/military

«Вітаю захисників та захисниць з Днем Збройних Сил України. Ми продовжуємо розробляти та втілювати нові цифрові послуги для зручності наших пасажирів. Відтепер військовослужбовці можуть придбати проїзний документ, навіть якщо поїздка раптова, наприклад, на лікування, у відрядження або до рідних у довгоочікувану відпустку, а квитки вже розкупили. Віримо, що це дозволить спростити життя тим, кому ми зобовʼязані свободою та життям», — зауважив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

Необхідно:

Подати заявку на порталі не пізніше, ніж за 6 годин до відправлення поїзда. Придбати квиток у касі не пізніше, ніж за 1 годину до відправлення поїзда.

Спецзамовлення квитків доступне для 17 поїздів, які є особливо популярними серед військовослужбовців. Це стосується маршрутів до міст, що знаходяться близько до зон бойових дій та зворотно.



Переглядів: 525
Поширень: 0

Останні новини