Чоловік 5 разів вчиняв крадіжки у власної матері, бо був дуже засмучений через смерть собаки

4 грудня Автозаводський райсуд у місті Кременчук розглядав справу стосовно скоєння крадіжки під час військового стану. Слідчі зафіксували 5 випадків незаконного заволодіннячужим майном місцевим чоловіком. У всіх п'ятьох випадках потерпілою була його матір, - повідомляє редакція Кременчуцька газета.

Перший епізод відбувся 27 липня цього року, коли син вкрав м'ясорубку з кухні на суму 2 400 грн і використав її на свій розсуд.

29 липня того ж місяця крадій привласнив парову праску вартістю майже 700 грн.

29 вересня цього року він вкрав мультиварку за понад 700 грн і обігрівач за 300 грн. Наступного дня чоловік поцупив пилосос за 2 450 грн.

Остання крадіжка сталася 1 жовтня – син викрав у матері телевізор за 6 150 грн.

Зловмисника затримали і під час суду він пояснив, що повернув вкрадені речі своїй матері. Він вчиняв крадіжки через те, що в кінці травня цього року у нього померла собака, і він був дуже засмученим з цього приводу. Чоловікові дуже соромно перед матір'ю за свою поведінку і він просить вибачення.

Суддя призначила зловмиснику рік іспитового терміну. Однак до справи був долучений судовий експерт-товарознавець, за його послуги було взято 7 170 грн. Після набрання вироком законної сили Артем повинен сплатити цю суму на користь держави. До вступу в силу вироку чоловік перебуває під домашнім арештом.



Переглядів: 553
Поширень: 0

Останні новини